نحوه ساخت وبلاگ در گوگل
در اين بخش آموزش ساخت وبلاگ را براي شما عزيزان قرار داده ايم، براي ثبت نام و ايجاد سايت به صفحهٔ سايتهاي گوگل به نشاني sites.google.com برويد و شناسه يا ايميل Email و رمز عبور Password خود را وارد كنيد و براي ورود روي Sign in كليك كنيد.
همانند سايت بلاگفا براي ساخت وبلاگ، از Blogger.com ديدن كنيد و با استفاده از حساب Google موجود خود وارد شويد. در غير اين صورت، روي “ثبت نام” كليك كنيد و تمام دستورالعمل هاي لازم را براي ايجاد يك حساب جديد دنبال كنيد. پس از ايجاد حساب Google خود به Blogger.com بازگرديد.
۲٫يك نام كاربري را در قسمت نمايش نام تايپ كنيد، سپس روي «ادامه به بلاگر» كليك كنيد.
۳٫روي «وبلاگ جديد» از داشبورد اصلي كليك كنيد. عنوان وبلاگ را وارد كنيد، يك آدرس URL منحصر به فرد را انتخاب كنيد و يك الگو را با استفاده از فيلدهاي مربوطه اعمال كنيد.
۴٫براي تكميل فرآيند راه اندازي، روي “ايجاد وبلاگ” كليك كنيد. بلاگر متعاقباً شما را به داشبورد اصلي هدايت مي كند. از اينجا روي نماد مداد كليك كنيد تا يك پست جديد ايجاد شود. در غير اين صورت، براي دسترسي به گزينه هاي سفارشي سازي وبلاگ خود، روي فلش كشويي كليك كنيد، يا براي دسترسي به صفحه اصلي آن، روي «مشاهده وبلاگ» كليك كنيد.
ساخت وبلاگ بدون ايميل
براي ساخت وبلاگ بدون ايميل، با استفاده از آدرس ايميل حذف شده خود، ممكن است بتوانيد وارد بلاگر شويد. يك حساب كاربري جديد در بلاگرها ايجاد كنيد. شما بايد آدرس ايميلي را كه وبلاگ شما از آن ارسال شده است ارائه دهيد. آخرين رمز عبور شما بايد براي ورود استفاده شود.
اگر حساب Google نداريد براي ساخت وبلاگ حرفه اي بلاگر كار نمي كند. مي توانيد با افزودن حساب شخصي جيميل خود به جاي كار از آدرس ايميل تجاري ديگر، پست هاي وبلاگ جديدي براي كسب و كار خود ايجاد كنيد.
قوانين ساخت وبلاگ رايگان
ازجمله قوانين ساخت وبلاگ رايگان و ايجاد وبلاگ كه بايد بدانيد عبارت اند از:
نام وبلاگ خود را انتخاب كنيد و ميزباني وبلاگ خود را دريافت كنيد.
وبلاگ خود را با زير دامين bl7.ir شروع كنيد.
يك موضوع ساده انتخاب كنيد تا وبلاگ خود را متعلق به خودتان كنيد.
دو افزونه كليدي وبلاگ نويسي را براي يافتن خوانندگان خود و پيگيري آمار اضافه كنيد.
براي ايجاد وبلاگي كه خوانندگان شما آن را دوست دارند، محتواي جذاب بنويسيد.
*مهمترين فاكتور در مورد قوانين كه بايد رعايت شود و به آن احترام گذاشته شود، قوانين و مقررات كشور عزيزمان ايران است كه بايد رعايت شود در غير اين صورت وبلاگ مورد نظر مسدود ميشود.
نحوه مديريت وبلاگ
مديريت وبلاگ يكي از اصلي ترين فرايند هاي وبلاگ نويسي مي باشد، مخاطب خود را بشناسيد.
اولين قدم در نحوه مديريت وبلاگ، شناخت مخاطبانتان است.
وقتي نوبت به تعيين اينكه براي چه كسي مي نويسيد مي رسد، بايد وقت بگذاريد و واقعاً بدانيد كه مخاطبين شما چه چيزي را از نظر دوست داشتن، دوست نداشتن و محتوا ترجيح مي دهند.
يكي از راههاي انجام اين كار، ايجاد شخصيتهاي خريدار فردي است كه كمي پيشزمينه در مورد واكنش انواع خاصي از افراد به اطلاعاتي كه در وبسايت خود ارسال ميكنيد به شما ميدهد.
همچنين ميتوانيد با انجام يك نظرسنجي از مخاطبان فعليتان بپرسيد كه از چه چيزي در مورد وبلاگ شما بيشتر لذت ميبرند يا فقط با كساني كه گروهي را كه شما بيشتر علاقهمند به تعامل با آنها هستيد پرس و جو كنيد.
ساخت وبلاگ حرفه اي رايگان
براي ساخت وبلاگ رايگان در گوگل وبسايت هاي زيادي موجود ميباشند كه هر كدام ويژگي هايي دارند كه شما رابراي ثبت و ايجاد وبلاگ جديد ترغيب ميكنند.
اما بايد بدانيد كه براي انتخاب سايت وبلاگ ساز رايگان مناسب سئو بايد فاكتور هايي را د رنظر داشته و هر سايتي را براي ساخت وبلاگ رايگان انتخاب نكرد.
به طور كلي هدف از ساخت وبلاگ رايگان علاوه بر اين كه تفكرات و ايده هاي خود را با ديگران به اشتراك بگذاريد جنبه هاي مثبت ديگري هم دارد مانند بهبود سئو سايتاز طريق بك لينك گرفتن براي سايت تان، بهبود كسب و كار ، معرفي خدمات و محصولات تان به كاربران اينترنت و برندينگ سازي خود و در نهايت كسب درآمد بيشتر و … .
ثبت و ايجاد وبلاگ جديد ميتوند در سايت هاي ايراني و يا خارجي اتفاق افتد ولي بايد هدف تان از ثبت و ايجاد وبلاگ جديد را در نظر داشته باشيد وبدانيد كه قرار است اين وبلاگ براي چه منظوري ساخته شود.
گاهي شما ميخواهيد از جنبه هاي سئويي بك لينك دهي با سايت تان از طريق ساخت رايگان وبلاگ بهره بگيريد كه در اين صورت وجود يك وبسات كه ساختار قدرتمندي براي ورود و جذب كاربران بيشتر را داشته باشد امري ضروري است.
براي ساخت وبلاگ حرفه اي رايگان در هر سايتي بايد اطلاعات هويتي خود مانند نام و نام خانوادگي، ايميل، شماره تلفن و در بعضي مواقع تاريخ تولد خود را وارد كنيد.
براي اهرازهويت نيز معمولا يك كد امنيتي به شماره موبايل و يا ايميل شما ارسال ميشود. در اين زمان ساخت وبلاگ حرفه اي رايگان در هر وبسايتي به اتمام ميرسد و ميتوانيد از خدمات اين وبلاگ هاي رايگان استفاده كنيد.
در سرويس وبلاگدهي bl7.ir ، يكي از مزيت ها اينكه شما نياز به احراز هويت نداريد و در عرض چند ثانيه وبلاگ خود را ميتوانيد ايجاد كنيد.
سيستم هاي وبلاگ نويسي مانند Livejournal و يا Blogger از سال ۱۹۹۹ فعاليت خود را آغاز كرده و جزء اولين سيستم هاي blogging رايگان در دنيا بوده اند و بسيار سريع هم در بين كاربران اينترنت و وبلاگ نويسان معروف شدند اما در سال ۲۰۰۳ انقلابي در سيستم ساخت وبلاگ رايگان نويسي مدرن در دنيا به وجود آمد .
در ۲۷ ماه مي سال ۲۰۰۳ برنامه نويس توانمندي و جواني به نام Matt Mullenweg نرم افزار مديريت محتوايي ر با عنوان WordPress خلق كرده و اين سيستم مديريت محتوا يا CMS كه در مطالب بعدي با اين واژه Content Management System خيلي سر و كار خواهيم داشت كه با زبان برنامه نويسي PHP و همين طور سيستم بانك اطلاعاتي MySQL ساخته شده و به سرعت در بين وبلاگ نويسان دنيا به محبوبيت رسيد . مت سيستم وبلاگ نويسي WordPress.com را با مايك كوچولو راه اندازي كرد . درباره وردپرس مطالب زيادي موجود است كه در اين پست نياز به توضيح آن نيست
كمي بعد در ماه اكتبر سال ۲۰۰۳ سيستم وبلاگ نويسي TypePad راه اندازي شده و طرافداران خودش را پيدا كرد اما باز نتوانست WordPress شكست دهد و نرم افزارساخت وبلاگ رايگان WordPress در حال حاضر حرف اول و آخر را در سيستم هاي مديريت محتوا علي الخصوص سيستم هاي مبتني بر ساخت وبلاگ رايگان مي زند به طوري كه مي توان گفت بيش از ۱۶ درصد سايت هايي كه در وب سايت معروف Alexa.com ثبت شدند از wordpress استفاده مي كنند. سيستم هاي وبلاگ نويسي زيادي راه اندازي شدند و همگي هم مجاني هستند اما از ميان آن ها مي توان به blog.com , WordPress.com , و همينطور livejournal.com به محبوبيت زيادي رسيدند واقعا بلاگ ها سيستم اطلاع رساني خبري و آموزشي دنيا را به طور كامل دگرگون كردند.
اولين سيستم ساخت وبلاگ رايگان
بنيانگذاران سيستم هاي وبلاگ نويسي در ايران
در ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۱ اولين سيستم ساخت وبلاگ رايگان كاملا فارسي با عنوان پرشين بلاگ در اينترنت متولد شد . بنيانگذاران پرشين بلاگ عطا خليقي ، بهرنگ فولادي و سهند قانون بودند و در فروردين سال ۱۳۸۲ مرتضي توكلي و مسعود چنگيزي سيستم ساخت وبلاگ رايگان بلاگ اسكاي رو با آدرس راه اندازي كردند و همچنين در ۲۵ آبان ۱۳۸۳ سيستم ساخت وبلاگ رايگان ميهن بلاگ راه اندازي شد و در نهايت در تاريخ ۲ مرداد ۱۳۸۷ سايت ميهن بلاگ فروخته شد . و اما در ۱۶ آذر سال ۱۳۸۳ علي رضا شيرازي سيستم ساخت وبلاگ رايگان بلاگفا را راه اندازي كرد. بلاگفا در مقياس با ساير سيستم هاي ساخت وبلاگ رايگان بسيار معروف تر است.
معايب استفاده از سيستم هاي ساخت وبلاگ رايگان
عزيزان نام برده به تحول و گسترش علم كمك هاي بزرگ و شاياني انجام دادند و جوانمردانه نيست كه بگوييم اين افراد براي منافع خود اين شرايط را فراهم كردند. در اين چند سال اخير اينترنت تحولات زيادي را تجربه كرده و متعاقبا نت فارسي هم دچار تغييرات مثبتي شده است و در نتيجه تغيير يك دستور است نه پيشنهاد همكاري و با كمال احترام و بدون هيچ غرضي بايد عرض كنيم كه ديگر سيستم هاي ساخت وبلاگ رايگان ديگر بلا استفاده شده است و بايد اين سيستم ها رو فراموش كنيد و به طور مستقل كار كنيد . سيستم هاي ساخت وبلاگ رايگان وبلاگ چند عيب دارند كه اين معايب موجب منسوخ شدن آن ها شدند:
به طور خلاصه بايد گفت كه يك وب سايت در واقع يك نرم افزار است كه روي يك كامپيوتر نصب مي شود به نام سرور . اين كامپيوتر يك كامپيوتر معمولي نيست و اين كامپيوتر با پهناي باند زياد به اينترنت وصل بوده و كاربراني كه امكان اتصال به اينترنت را دارند مي توانند از اين نرم افزار استفاده كنند . منابع سخت افزاري و همينطور پهناي باند سيستم هاي ساخت رايگان وبلاگ در اختيار هزاران وبلاگ هست كه صاحبان اين وبلاگ ها اگر روزي يك پست آپلود كنند تصور كنيد كه چه حجم اطلاعاتي بايد پردازش بشود و در اختيار بازديد كنندگان اين وبلاگ ها قرار بگيرد.